Okulumuz Hakkında

Umurbey Abdullah Fehmi İlkokulu
Umurbey Mah.Atatürk Cad.No31 Umurbey GEMLİK/BURSA
0 224 525 0600
https://abdullahfehmiilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Atatürk ilke ve ilkelerini özümsemiş bireyler yetiştiren, daima kaliteyi yüksek tutan,sürekli değişen ve gelişen, sürekli öğrenmeyi hedeflemiş bir kurum olabilmektir.

MİSYON

Türk Milli Eğitim Sistemi´nin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ahlaklı, erdemli, barışçı, kültürel değerlere, düşünce özgürlüğüne, başkalarının hak ve hürriyetlerine saygılı, akılcı, çağdaş, özgür, kendilerine güvenen, bilgiye ulaşıp kullanabilen, özgüvenli, becerili, sorumluluk alabilen, iletişim kurabilen, öğrenmeyi öğrenmiş, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen, bilişim teknolojilerini kullanabilen, planlı ve programlı çalışabilen, becerileri doğrultusunda bir üst öğrenime hazırlanabilen, sosyal ve kültürel yönden gelişmiş bireyler yetiştirmek ve topluma kazandırmaktır.

BAŞARILAR

2013 yılında 31 öğrenci mezun oldu, 28 öğrenci SBS ye başvuruda bulundu. 6 öğrenci Anadolu liselerine, 2 öğrenci sağlık meslek lisesine, 9 öğrenci çeşitli meslek liselerinin Anadolu bölümlerine yerleşti. İlk yerleştirme sonuçlarına göre 17 öğrenci sınavlarda belirli yerleri kazandı
Öğretmen :10
Öğrenci :123
Derslik :5
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2300
Öğretim Şekli :TAMGÜN

Öğretim Şekli

TAMGÜN

Ders Başlama ve Bitiş

DERS BAŞLANGIÇ: 09:00 DERS BİTİŞ : 15:05 DERS BİTİŞ :16:30 (SEÇMELİ DERSLER)

YABANCIDIL

Isınma Şekli

KALORİFER DOĞALGAZLI

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İLÇE MERKEZİNE 3 KİLOMETRE

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Umurbey Mahallesinde bulunmaktadır. Umurbey 2009 yılına kadar Belde iken 2009 yılında itibaren Mahalle oldu. 1999 yılındaki depreme kadar Umurbey insanların çok rağbet etmedikleri bir yerleşim yeri ilen 2000 den sonra tercih edilen bir yerleşim merkezi oldu. Bugün elit kesimin tercih ettiği yerleşim merkezi durumunda. Evler genellikle müstakil 2-3 katlı. Umurbey III. Cumhurbaşkanı Mahmut Celal BAYAR´IN doğum yeridir. Okulumuzun adı da Celal BAYAR´IN babasının adıdır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları